Programación general
Conferencias centrales, ponencias orales por temáticas y presentación de póster.
Sustainable Food Systems
Sandra Corsi, Italia.
Miércoles – octubre 25, 2023
09:15 a.m. a 10:00 a.m.
Auditorio principal, salón 3.
Advanced Biotechnology Guiding Benchmark Vaccine Science
Sherryl Lynn Layton, Estados Unidos.
Miércoles – octubre 25, 2023
10:30 a.m. a 11:30 a.m.
Auditorio principal, salón 3.
Environmentally responsible cattle production: the challenges and some possible technological solutions
Nicholas Jonsson, Reino Unido.
Miércoles – octubre 25, 2023
14:00 p.m. a 15:00 p.m.
Auditorio principal, salón 3.
One Health Implications of Research at the USDA-ARS San Joaquin Valley Agricultural Sciences Center
Adalberto Ángel Pérez de León, Estados Unidos.
Jueves – octubre 26, 2023
8:00 p.m. a 09:00 p.m.
Auditorio principal, salón 3.
Sanitary challenges and biotechnological development in animal health for the sustainable growth of global aquaculture.
Paola Andrea Barato Gómez, Colombia.
Jueves – octubre 26, 2023
14:00 p.m. a 15:00 p.m.
Auditorio principal, salón 3.
Use of 4.0 technologies for the optimization of grazing and monitoring of the environmental impact of livestock.
Francisco Maroto Molina, España.
Viernes – octubre 27, 2023
08:00 a.m. a 09:00 a.m.
Auditorio principal, salón 3.